Winkel

Winkel


Caseïne biedt u een keuze uit een ruim assortiment kazen van topkwaliteit uit alle streken van Europa, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde vleeswaren, wijnen, olijfolie, honing en nog zoveel meer.

Al onze ambachtelijke producten zijn gastronomische pareltjes! Eerlijke en smaakvolle producten met liefde en vakmanschap gemaakt en met respect voor de regionale traditie.

Laat u zichzelf graag verrassen?

Wij stellen met liefde uw kaasplank samen.

Kleine maaltijd (200gr.) € 11

Grote maaltijd (250gr.) € 12,5

Dessert (150gr.) €10

Kaasplank


Een kaasplank bij Caseïne is niet zomaar een kaasplank! Onze kaasplank wordt met u samengestel! Samen kiezen we uit een gevarieerd assortiment, geserveerd op een houten plank en voorzien van een ruime hoeveelheid aan noten en gedroogde vruchten.

Fijne vleeswaren


Bent u meer een liefhebber van fijne vleeswaren? Ideaal als aperitiefhapje, maar ook om uw kaasplank te combineren met een assortiment aan fijne ambachtelijke vleeswaren of gewoon als heerlijk tussendoortje.

Uiteraard kan u ook alleen fijne ambachtelijke vleeswaren naar keuze laten serveren op onze mooie houten plank.

Home made @ Caseïne


Brood
Onze voorliefde voor het ambachtelijke kan u ook terugvinden in ons zelfgebakken brood. U kan kiezen uit een leuk assortiment aan broden, gebakken met de beste ingrediënten.

Caseïne natuur (200 gr.) / Caseïne met walnoten (200 gr.)
Caseïne met rozijnen (400 gr.) / Caseïne seizoen

Pates & Terrines
Seizoensgebonden breiden wij ons winkelaanbod uit met paté van vers wild. Naar eigen recept bereiden we de patés en terrines. Dit op basis van het aanbod van de jager, zodat we de beste producten van dat moment kunnen gebruiken.

Vers uit de weckpot
Wat smaakt er beter bij een stukje kaas of paté dan een vers gemaakte compote? Of als aperitief een ambachtelijk gemaakte tapenade met toast? Voor al dit lekkers is er maar één adres: Caseïne!
Kom en ontdek onze seizoensgebonden producten, altijd vers en heerlijk!

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store