UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Restaurant Hoogstraten


Hét restaurant op de Vrijheid in Hoogstraten is Caseïne. In ons karaktervol herenhuis delen wij graag onze passie en liefde voor eten met u. Kwaliteitsvolle en ambachtelijke producten, dat is wat u kunt verwachten van onze gevarieerde menukaart. Ben verzekerd van een tafel en reserveer telefonisch.

Verschillende vlees- en visgerechten in het restaurant op de Vrijheid in Hoogstraten

U kiest bij ons uit verschillende vlees- en visgerechten, maar ook als u vegetarisch bent, bieden wij een gevarieerde kaart. Bekijk onze menukaart alvast online en ontdek de gerechten waar u binnenkort van kunt genieten. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant.

Een onvergetelijke culinaire belevenis tijdens private diner

Wist u dat u bij ons ook terechtkunt voor private diner. Vanaf acht personen bent u na openingsuren van harte welkom in onze zaak. Verzekerd zijn van een onvergetelijke culinaire belevenis? Wij bepreken van tevoren graag het menu en concept met u. Met hoeveel personen bezoekt u binnenkort ons restaurant op de Vrijheid in Hoogstraten?

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store