UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Privé diner


Beleef een onvergetelijke culinaire avond door een privé diner te boeken. Zo geniet u in intieme kring van al het lekkers dat Caseïne in Hoogstraten u te bieden heeft. Wij delen dan ook graag onze liefde en passie voor ambachtelijke producten met u in ons karaktervolle herenhuis in Hoogstraten.

Kom langs in ons herenhuis voor een privé diner

In ons sfeervolle restaurant laten wij u graag genieten van onze smaakvolle gerechten van hoogstaande kwaliteit die voor u bereid zijn. U heeft een ruime keus uit diverse vlees- en visgerechten waarna u kunt afsluiten met de overheerlijke kazen uit onze kaastoog. Na openingsuren bent u van harte welkom in onze zaak voor een privé diner met een groep van minstens acht personen.

Wij organiseren een culinair genot aan huis

Ook is het mogelijk om een privé diner door ons te laten organiseren bij u thuis. Wij komen dan graag langs om met passie voor u en uw gasten smaakvolle gerechten te bereiden. Zo hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de sfeer en zorgen wij voor het culinair genot.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store