UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Private dining Breda


Staat er een verjaardag, zakenborrel of een andere gelegenheid op de planning waarvoor u private dining in Breda wenst? In alle gevallen wilt u verzekerd zijn van een onvergetelijke culinaire belevenis. Caseïne verzorgd restaurantwaardige gerechten bij u op locatie, maar biedt ook plaats in het sfeervolle herenhuis in Hoogstraten.

Private dining bij u thuis in Breda

Steeds meer mensen kiezen ervoor om private dining tijdens een feest terug te laten komen. En dat is niet zo vreemd. Hiermee geeft u uw feest een extra dimensie en bent u verzekerd van restaurantwaardige gerechten. U zorgt voor de sfeer, wij zorgen voor het culinair genot. Voor hoeveel personen wilt u private dining bij u thuis in Breda organiseren?

Kom langs in ons sfeervolle herenhuis in Hoogstraten

Wist u dat u ook in besloten kring kunt genieten in ons restaurant? Voor groepen vanaf acht personen verzorgen wij private dining in Hoogstraten, niet ver van Breda. Wij bespreken graag het menu en concept met u door, zodat u verzekerd bent van een culinaire belevenis die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store