UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Private dining Antwerpen


In intieme kring genieten van een onvergetelijke culinaire belevenis, dat is waar private dining van Caseïne nabij Antwerpen bekend om staat. Wij delen graag onze passie voor eten bij u thuis, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze zaak. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Laat het ons weten en maak telefonisch een reservering.

Culinair genot tijdens private dining in de regio van Antwerpen

Wij werken met ambachtelijke producten van hoogstaande kwaliteit, en dat proeft u. Onze menukaart bestaat uit diverse vlees- en visgerechten. Bent u toe aan het nagerecht? Dan kunt u afsluiten met overheerlijke kazen uit onze kaastoog. Van tevoren stemmen we het menu graag met u af. Geef aan voor hoeveel personen wij mogen koken en of er eventuele dieetwensen en allergieën zijn.

Een karaktervol herenhuis op de Vrijheid in Hoogstraten

Aan de Vrijheid in Hoogstraten vindt u ons sfeervolle restaurant. Voor groepen van acht personen maken wij hier private dining mogelijk. Beleving en hoogstaande producten staan altijd op de eerste plaats. Komt u graag met vrienden, familie of uw collega’s langs? Laat het weten en ontvang een voorstel op maat voor private dining in ons restaurant, niet ver van Antwerpen.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store