UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Koken aan huis


Koken aan huis laat u over aan het team van Caseïne. Wij werken met ambachtelijke producten van hoogwaardige kwaliteit en dat proeft u. Of het nu gaat om een uitgebreid diner of aperitieven, wij bieden voor iedere gelegenheid een gepast menu. Wij horen het graag als u een reservering bij ons maakt.

Met passie koken wij aan huis

Uw feest is onze passie. Van tevoren bespreken wij graag het menu en concept, voordat wij bij u aan huis koken. Heeft u bijvoorbeeld speciale wensen op het gebied van ingrediënten, zijn er mensen met allergieën in de groep en voor hoeveel personen wilt u een kok thuis laten koken? Geef uw wensen aan ons door en ben verzekerd van een onvergetelijke culinaire belevenis.

Sluit het diner af met een cadeaubon of cadeaupakket

Staat er een speciale gelegenheid op de planning? in dat geval wilt u de avond feestelijk afsluiten. Maak kennis met onze cadeaupakketten en cadeaubonnen. De pakketten stelt u volledig zelf samen op basis van budget en smaak, maar wij helpen u natuurlijk ook graag met het samenstellen. De pakketten nemen wij voor u mee als u een kok thuis komt laten koken.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store