UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Kaasspeciaalzaak


Niet alleen verwacht u een breed aanbod aan kazen in een kaasspeciaalzaak, de kwaliteit van ieder product is minstens zo belangrijk. Bezoek daarom Caseïne, gevestigd in een fraai herenhuis in Hoogstraten. De kaas in onze kaastoog is afkomstig uit verschillende gebieden in Europa, maar ook dichterbij uit Kempen. Heeft u een favoriete kaas? Wij vertellen u graag meer over ons gevarieerde aanbod.

Gastronomische pareltjes in de kaasspeciaalzaak

Onze kazen zijn met liefde en vakmanschap gemaakt en dat proeft u. Bij ons staat respect voor de regionale traditie altijd voorop. Gaat uw voorkeur uit naar een kaas uit Kempen of elders in Europa? Wij lichten de smaken van iedere kaas graag voor u toe.

Kaas uit Kempen op uw eigen kaasplank

Wist u dat wij verschillende kaasplanken samenstellen in onze kaasspeciaalzaak? Een kaasplank is bij ons niet zomaar een kaasplank! Met u maken we een selectie uit onze kaastoog en serveren wij de kazen op een fraaie houten plank. Natuurlijk inclusief een ruime hoeveelheid aan noten en gedroogde vruchten. Wenst u graag kazen om een driegangen diner mee af te sluiten of mee te aperitieven? Wij horen het graag.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store