UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Kaasschotel bestellen


De kaasschotel of kaasplank die u kunt bestellen via Caseïne in Hoogstraten zijn niet zomaar een kaasplank. U kiest uit een gevarieerd assortiment aan kazen, geserveerd op een houten plank en voorzien van een ruime hoeveelheid aan noten en gedroogde vruchten. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde soort kaas? Wij luisteren graag naar uw wensen tijdens het bestellen en stellen op deze manier een kaasplank of schotel samen die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Wat voor kaasplank of kaasschotel gaat u bestellen?

Uit onze kaastoog heeft u een ruime keuze aan overheerlijke kazen. Met hoeveel personen wilt u genieten van een kaasplank? En geniet u hier tijdens het dessert of tijdens het aperitieven van? Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend vertellen wat voor soort plank het meest geschikt is voor de grootte van uw gezelschap.

Home made producten

Wist u dat wij ook een gevarieerd aanbod aan zelfgemaakte producten aanbieden? Dé uitkomst om uw kaasplank mee te combineren. Hierbij kunt u denken aan zelfgebakken brood, paté van vers wild en een huisgemaakte compote.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store