UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Kaas en vleesschotel


In de Food Concept Store in Hoogstraten heeft u verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van een kaas en vleesschotel. Met een ruim assortiment aan kazen van topkwaliteit en fijne vleeswaren is er voor ieder wat wils. Geniet tijdens het aperitieven of gewoon tussendoor van de delicatessen van Caseïne.

Wij serveren een kaas en vleesschotel op een houten plank

Staat er een borrel of een verjaardag op de planning? In beide gevallen wilt u dat uw kaas en vleesschotel fraai geserveerd wordt. Maak het uzelf gemakkelijke en laat ons de fijne vleeswaren en kazen serveren op een fraaie houten plank. Geniet van onze gastronomische pareltjes en ontdek ons veelzijdig assortiment in de winkel.

Respect voor de regionale traditie

In onze winkel vindt u producten uit de regio en van lokale leveranciers. Hiermee bent u verzekerd van een smaakvolle kaas en vleesschotel. Wij luisteren graag naar uw wensen op het gebied van kazen en fijne vleeswaren en verrassen u met een veelzijdig aanbod.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store