UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Fijne vleeswaren winkel


Voor een breed aanbod aan fijne vleeswaren bezoekt u de winkel van Caseïne in Hoogstraten. In onze Food Concept Store vindt u ambachtelijke producten die met zorg zijn geselecteerd. Niet alleen fijne vleeswaren behoren tot ons assortiment, u kunt ook denken aan producten zoals wijn, honing en kazen van topkwaliteit.

Eerlijke een smaakvolle fijne vleeswaren in de winkel

Onze vleeswaren zijn uitstekend geschikt als aperitiefhapje, maar ook om bijvoorbeeld een kaasplank mee aan te vullen. Indien gewenst serveren wij de producten op een fraaie houten plank. Kijkt u ook eens naar ons aanbod van zelfgemaakt brood, patés en tapenades? Hiermee weet u zeker dat het iedere avond een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

Neem plaats in ons restaurant

Onze fijne vleeswaren uit de winkel in een restaurantwaardig gerecht proeven? Dat kan! Onze gevarieerde menukaart biedt voldoende variatie voor vlees- en visliefhebbers, maar ook als vegetariër haalt u uw hart op. Bekijk onze menukaart alvast online en reserveer telefonisch een tafel in ons karakteristieke herenpand.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store