UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Delicatessenwinkel Breda


Eerlijke en smaakvolle producten vindt u in de delicatessenwinkel, niet ver van Breda. U kiest bij ons uit een breed assortiment kazen van topkwaliteit, maar ook overheerlijke vleeswaren, wijnen, olijfolie en honing behoren tot ons aanbod. Bezoek onze winkel in Hoogstraten en ontdek het volledige assortiment dat Caseïne u te bieden heeft.

Gastronomische pareltjes in de delicatessenwinkel dichtbij Breda

Onze producten zijn met liefde en vakmanschap gemaakt en het aanbod in de delicatessenwinkel nabij Breda bestaat uit smaakvolle streekproducten. Kom gerust eens langs en laat u adviseren door ons ervaren team. Wij luisteren graag naar wat voor delicatessen u op zoek bent en met hoeveel personen u hier een avond van wilt genieten.

Geniet van onze delicatessen in het restaurant

Onze passie en liefde voor kwaliteitsvolle en ambachtelijke producten delen wij graag met u. Geniet van overheerlijke voor- en hoofdgerechten met vlees en vis en sluit de avond af met een selectie uit onze kaastoog. Wij horen graag met hoeveel personen u bij ons langskomt.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store