UW FEEST, ONZE PASSIE

Vanaf 8 personen bent u, na openingsuren, welkom in onze zaak. Samen bespreken we het menu en het concept zodat uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis wordt.

 

Contact opnemen

N

Service

N

Hoogstaande kwaliteit

N

Gevarieerd aanbod

Ambachtelijke producten


Ambachtelijke producten van hoogwaardige kwaliteit, dat is wat u in de Food Concept Store van Caseïne kunt verwachten. Geniet u van onze producten in ons restaurant, thuis met vrienden of op het werk met collega’s of relaties? Voor zowel een uitgebreid menu als afhaalgerechten staan wij graag voor u klaar.

Maak kennis met onze ambachtelijke producten

U kiest in onze winkel uit een ruim assortiment aan onder andere vleeswaren, kazen, honing en wijnen. Eerlijke een smaakvolle producten die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt, dat is wat u van onze ambachtelijke producten kunt verwachten. Stelt u in onze winkel graag een luxe kaasplank samen of kiest u voor een van onze overheerlijke afhaalgerechten?

Geniet van dinsdag tot en met zaterdag in ons restaurant

Naast dat u onze ambachtelijke producten mee naar huis kunt nemen, bieden wij ook op reservering plaats in ons restaurant. U kiest uit een gevarieerde menukaart en reserveert van dinsdag tot en met zaterdag een tafel. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens het samenstellen van het menu.

Erin & Kris / Ons Verhaal

Erin & Kris verwelkomen u in hun Food Concept Store waar beleving en producten op de eerste plaats staan. Hun zoektocht naar leveranciers van ambachtelijke producten leverden al schitterende verhalen op die ze graag delen wanneer u langskomt.

Contact


Vrijheid 60 I 2320 Hoogstraten  I  03 481 82 84
info@caseïne.be  I  www.caseïne.be  I  Caseïne Concept Store